Ez a srác sérülés nélkül vitte végig a Dark Souls Trilógiát!!

Közzétéve Demiolas március 9, 2018 -ben Dark SoulsGaming

Hónapos sikertelen neki futások után, Happy Hob végül befejezte a Dark Souls trilógiáját. Igen, mind a három Dark Souls játékot, egyhuzamban, anélkül, hogy egy sérülést is kapott volna az ellenségtől.

A Dark Souls világában nem újdonság a “No hit runs” kihívás, és Happy Hob nagyon jártas ebben. Nem is olyan régen még ő volt az egyetlen bátor személy, aki kivitte a Dark Souls 1, 2, és 3-at anélkül, hogy megsebezték volna az ellenségek, de ezek mind különálló nekifutásban történtek. A trilógia “No hit runs” kihívását 2017-re szerette volna megcsinálni és csak most 2018-ra sikerült.

Amint említettük, Happy Hobba-nak hosszú időbe tellett, hogy ritmust kapjon, de végül a dolgok összejöttek. Csupán néhány héttel ezelőtt, Hob a trilógia futásának végső bossánál tartott, Soul of Cinder, de túlságosan passzív volt és bekapott egy ütést. Ennek ellenére ez jó jel volt, mert ez azt jelentette, hogy a valóban sikerülhet megcsinálni.

Nézd meg The_Happy_Hob {DS3 Done} 0 Hits ! All 3 Dark Souls games back to back [Chapter 970: Choke] című tartalmát a twitch.tv weboldalon
Fontos megemlíteni, hogy van néhány olyan dolog, ami nem számít találatnak, ilyenek fall damage, a mérgezés vagy bármi olyan ami nem von le életet. Valójában sok “no hit runners” szándékosan okoz károkat magában, hogy használni tudják a Red Tearstone gyűrűt és egyéb tárgyakat amik buffolják a játékos támadásait. A legtöbb játékos számára ezek a tárgyak gyakorlatilag használhatatlanok, mivel az alacsony életen a bossok nagy kockázatot jelentenek.

A másik dolog, amit érdemes tudni, hogy a Happy Hob megkeverte a trilógia végig vitelét, így ezért ér véget a Dark Souls 1-vel és nem a Dark Souls 3-al. Az idő múlásával, hogy ne keljen folyamatosan újra kezdeni a Dark Souls 1-et , úgy döntött, hogy minden próbálkozást egy másik játékkal kezd. Mindenesetre mindig azt akarta, hogy az egyes futamok véget érjenek a Dark Souls 1-el vagy 3-as verziójával, mivel ezek a játékok a legjobb a “final boss” harcok. A Dark Souls 2-es küzdelme Nashandra-val kevésbé elbűvölő, mert  Happy Hob-nak íjjal kell megölnie, hogy biztonságban játszhasson tovább.

 

 

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.