A II. világháborúban játszódik a Battlefield 5

Közzétéve Demiolas március 2, 2018 -ben Battlefield1

Egy tegnapi füles szerint, a Battlefield franchise következő részlete vissza visz minket a második világháborúba. A franchise a tavalyi Battlefield 1-ben komoly előrelépést mutatott a népszerűség terén, és ha a füles valóban igazat szól, akkor a következő játék a Battlefield V lesz.

A címet ugyan az Electronic Arts még nem erősítette meg, de egyértelműnek látszik, hogy az EA vissza szeretne térni a Battlefield-hez a legutóbb 2013-ban használt sorrend szerinti elnevezési struktúrához.

Nyilvánvalóan esély van arra, hogy a Battlefield V egy kevésbé népszerű cím lesz, de ha ez tényleg így lenne, akkor nem valószínű, hogy a megjelenések sorrendje szerint dolgoznának tovább. A legutóbbi számozott rész a 2013-as Battlefield 4 volt, feltételezve, hogy az 1. Battlefield 1-ben az első világháborúra hivatkozik, és nem a sorozat újraindítására. Ez azt jelenteni, hogy a Battlefield V  egy logikai cím ami következő részért felel a sorrendben … Bár a Battlefield 2 talán mégis jobb lett volna, mivel a játék a második világháború idejében fog játszódni.

 

Minden bizonnyal ezt az EA, valószínűleg meglepetésre tartogatta volna az E3 2018-as rendezvényre. Eddig nem volt hivatalos hozzászólás a kiszivárgott tartalmakról, de közölni fogjuk nektek, amint valami hivatalos is kiderül.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.