Az Erack Gaming meghódította Magyarországot! Mi legyen a következő CS:GO szerverünk?

Közzétéve Demiolas január 30, 2018 -ben CS:GOGaming

Sziasztok,

Rengeteg ember megfordult már a cs:go szerverünkön és még több az aki nap mint nap aktívan részt vesz a szerver életében. Nagyon hálásak vagyunk nektek ezért, elsősorban azért mert az aktív játékosbázis egy visszajelzés felénk, hogy valamit jól csinálunk. Valamit biztosan jól csinálunk mert Magyarország legaktívabb szerverének mondhatjuk magunkat. “Mondhatjuk”? Ez tény!

A gametracker.com szinte már mindenkinek ismerősen hangozhat, itt ugyanis a világ összes szervere megtalálható és mindenki kedve szerint kereshet rá a neki tetsző szerverre. Az egyik legjobb funkciója, hogy játékra vagy akár külön régióra is csoportosíthatja a ranglétrát. Mi pedig Magyaroszágon az első helyen állunk!

2018.01.30 - 13:00

2018.01.30 – 13:00

Természetesen ez nem csak a miénk de a partnereink érdeme is, itt kiemelném a fő támogatónkat az Endless Hosting-ot  a CS:GO Hungary – Trade, Társkereső, Lounge facebook csoportot a Counter-Strike: Global Offensive Egyesület facebook oldalt és végül de nem utolsó sorban a gamer.hu-t . Külön köszönet a Road to Silver szerverhálozatnak azt a rengeteg segítséget amit idáig nyújtottak.

 

És akkor végül a kérdés sem maradhat el. Milyen legyen a következő szerverünk?

Szavazz arra amelyiken te is szeretnél játszani. Ha esetleg nincs olyan a listán amit szeretnél akkor kérlek hozzászólásba írd le! Minden ember szavazata számít!

Ha pedig szeretnél te is nálunk játszani akkor ne félj csatlakozni hozzánk! IP: 213.181.201.77:28179

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.