Élőszereplős videó dönti el, hogy a PUBG vagy a Fortnite-e a jobb!

Közzétéve Demiolas április 18, 2018 -ben FortnitePubg

Bizonyára mindenkit tudja, hogy a battle royale műfaj sikeressége a két egyik legnépszerűbb játéknak köszönhető, a PlayerUnknown’s Battlegrounds-nak és Fortnite-nak. A PUBG és a Fortnite közötti rivalizálás ihlette meg Nukazooka-t, aki egy új videót tett közzé, ami megmutatja, mi is történne akkor ha a két játék világa egybeolvadna.

A videó azt mutatja be, hogy míg a PUBG és a Fortnite között vannak hasonlóságok, rengeteg kulcsfontosságú különbségek is megtalálhatóak. Például, míg a PUBG egy realisztikusabb vizuális bemutatót kapott, a Fortnite több színes grafikai elemet és különböző egyedi jelmezeket használ karakterei számára.

 

 

A videóban kiemelt  PUBG és Fortnite közötti különbség a játékokat játszó emberek értéke. Nem nagy titok, hogy a Fortnite népszerű a gyerekek körében, valószínűleg a színesebb világa és az ingyenes játszhatósága miatt. És amint kiderül, az ügyes Fortnite játékos, akivel a PUBG karakterek találkoztak a videóban, valójában egy toxic kisgyerek volt. 😀

Míg néhány Fortnite rajongót bizonyára megsértett ez a videó, addig a PUBG néhány hibája is észrevehető. A PUBG hírhedt az network problémákról, laggokról és ezeket a hibákat a videó meglehetősen szórakoztató módon ábrázolja, amikor egy játékos “ki crashelt” a játékból, miközben egy energiaitalt próbált elfogyasztani.

A videó legtetszetősebb elemei a különleges effektusok, amivel életre próbálják kelteni a játékok egyes elemeit. Például látjuk, ahogy a Fortnite játékosai a valós világban próbálnak építeni falakat és rámpákat, és látjuk, hogy a játékosok kihasználják a játék speciális fegyvereit, például az irányított rakétát és a Boogie bombát.

Összességében Nukazooka lenyűgöző munkát végzett ezzel a videóval, és ezt mind a Fortnite, mind a PUBG rajongóknak képesnek kell lenniük értékelni.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.