Far Cry 5: Így juthatsz ingyen repülőhöz a játékban

Közzétéve Demiolas március 27, 2018 -ben Far CryÚtmutató

A Far Cry 5-ben a játékosok szabadon felfedezhetik az egész Hope County sűrű nyitott világát. Azonban a játékvilág felfedezésének leghatékonyabb módja, ha ezt a levegőben teszed meg. Amint kiderült, ezt a repülőgépet, már a játék korai szakaszában megkaparintatják a játékosok.

Ahhoz, hogy egy ingyenes repülőgépet szerezhess a Far Cry 5-ben, el kell menned a térkép északi régiójába, amelyet Jacob Seed irányít, más néven a Whitetail-hegység. Közvetlenül keletre a F.A.N.G. Centertől, ahol a játékosok megszerezhetik a nagy “Fangs for Hire” fenevadat “Sajtbureszt“, a Lansdowne Airstrip nevezett repülőtéren.

Ide utazva a játékosok egy zárt hangárt találnak. Egy kis nyomkeresés után találni fogsz egy jegyzetet, amely arra utasítja a játékosokat, hogy közeli toronyból csússzanak le az épület tetejére. Ezzel felold egy küldetést “Hangar Pains” néven.

Nézz a hangár déli részére, hogy észrevedd a jegyzetben említett tornyot. Győződj meg róla, hogy mind az “ejtőernyő“, mind a “Grappling Hook” képességet feloldottad, amelyekhez 1-1 perk pont szükséges. Ugorj le a toronyból, nyisd ki az ejtőernyőt és próbálj meg a tetőn landolni.

Lesz egy nyílás a tetőn, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok bejuthassanak a hangárba. Keress a nyugati falon egy olyan gombot, amely kinyitja a hangárt. Ezzel a “Hangar Pains” quest teljes lesz, és a játékosok hozzáférhetnek egy vörös repülőgéphez, amelyet Pack Hunter-nek neveztek el. Innentől kezdve ez az összes Hope megyei repülőpálya mentén fog spawnolni.

Egy repülőgéppel rengeteg küldetést könnyíthetsz meg, így még a játék elején feloldani.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.