Far Cry 5: olyan népszerű pályákon is játszhatunk mint a De_dust 2 és Nuketown!

Közzétéve Demiolas március 29, 2018 -ben Far Cry

Olyan népszerű pályákon is tolhatjuk haverjainkkal, mint a De_dust 2 és a Nuketown!

A Far Cry 5 lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megtapasztalják a vallási kultusz érdekes nézeteit, amivel elsősorban pusztítást okozunk a Montana helyi lakosainak. Bár ez a beállítás meghatározza a réteges történet néhány nagyszerű építőköveit, néha a játékosok csak azért is szeretnének játszani egymás ellen – és a Far Cry 5 arcade módja révén a rajongók ezt pontosan megtudják tenni.

A lehetőség, hogy pályákat lehet készíteni és ezeket megosztani online, olykor nagyon érdekes eredményekhez vezetnek. 2 srácnak, kevesebb mint két teljes napot vett igénybe egy-egy dedikált pálya létrehozása.

Néhány kiemelkedő arcade mód kínálkozik, hogy játszhassunk az olyan ikonikus mappokkon, mint a (Call of Duty) Nuketown, a (Counter Strike) De_Dust2 és a Baker Family House a Resident Evil 7-ből. A pályák meglepően hasonlítanak az eredeti megjelenésükhöz, és még több figyelmet érdemel, hogy ezeket csupán 2 nap alatt sikerült kivitelezni. Mivel a játék még mindig friss, ezek a pályák tele vannak olyan játékosokkal, akik kíváncsiak és szeretnék tesztelni a Far Cry játékmechanikáját egy nosztalgikus, családias környezetben.

DE_DUST 2

NUKETOWN

Baker house

PUBG

Nem hinnénk, hogy bármilyen eredeti tartalom képes lesz felülmúlni az arcade módban található más játékok által inspirálta pályákat, de kíváncsian nézünk a jövő elébe. Mindenesetre szó sincs róla, hogy az arcade játékmódon kívül kevés lenne a tartalom! A játék az ufó fegyverektől kezdve a Stephen King’s AZ-re való utalásokig tele van tartalommal, és kétségkívül még több olyan érdekességet tartalmaz, amelyeket egyszerűen még nem fedeztek fel.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.