Felejtsd el a PUBG-ot: Itt az első 400 fős Battle Royale játék

Közzétéve Demiolas február 22, 2018 -ben GamingMavericks

Nem úgy tűnik, mintha a Battle Royale játékok a közeljövőben kihalnának. Noha az utóbbi napokban PUBG a játékos bázisa jelentősen megcsappant, a Battle Royale műfaj továbbra is jelentősen növekszik, és a sok fejlesztő egymás között szoros versenyben áll, hogy a lehető legjobb és legambiciózusabb játékot hozzák nyilvánosságra.

A Mavericks: Proving Grounds, a sok közelgő Battle Royal játékok közül talán a legjobb lehet. A játékot az Egyesült Királyságban működő stúdió, az Automaton Games fejleszti. A játék célja, hogy a játékosoknak a legjobb és a legnagyobb Battle Royale élményben lehessen részük. Ezért a játékosok számát 100-ról 400 főre emelték.

Továbbá az Automaton a játék környezetére is nagy figyelmet szentel, ezért olyan dolgokat tervez ami javítani fog játékélményen. A fejlesztő a SpatialOS technikát használja, amely egy úgynevezett “élő és lélegző világot” hoz létre, amely némiképp hasonlít a nagyobb single-player játékok környezetére, mint például a Horizon Zero Dawn vagy a The Witcher 3.  Íme az első bevezető trailer a Mavericks: Proving Grounds játékról:

A PC Gamer interjújában James Thompson az Automaton Games-től megosztotta a véleményét a Mavericks: Proving Grounds-ról.

“A legkorszerűbb technikát szeretnénk arra használni, hogy valami igazán ambiciózus dolgot hozzunk létre, ami olyan valósághű és intuitív játék létrehozását jelenti, amely egyszerre játék képes, de hatalmas méretű is (Hasonlóan a többi battle royale játékhoz). “

Továbbá Thompson elmondta, hogy a számos dinamikus elem, mint például az állatok és az erdőtüzek egy teljesen új játék élményt fognak nyújtani, és azt is ígéri a játékosoknak, hogy “nagyon átgondolt” és változatos játékot hoznak létre. A Mavericks: Proving Grounds idén nyáron fog megjelenni béta verzióba.

 

Mit gondolsz a Mavericks: Proving Grounds-ról? Bátran oszd meg gondolataid a komment szekcióba.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.