Fortnite: Minden amit tudni érdemes az Infinity Gauntlet-ről!

Közzétéve Demiolas május 8, 2018 -ben FortniteGaming

A Fortnite szerverek újra élesek és végre az új Infinity Gauntlet, ugyan korlátozott ideig, de bekerült a játékba. Bár az Epic Games korábban közzétette a képen szereplő közelgő eseményt, most viszont már pontosan tudjuk, hogy hogyan működik a mód, és higgyétek el nekünk, tényleg nagyon jó.

Az Infinity Gauntlet alapjai meglehetősen egyszerűek. A szimbolikus kesztyű egy meteoron keresztül jut el egy random helyre a pályára. Bármely játékos szabadon felveheti az Infinity Gauntlet-et, és ezzel a játékos Thanos-szá alakul át.

A játékosok akik megszerzik a kesztyűt 700 HP-val és 300 Shield-el fognak kezdeni, minden ölésért pajzsot kapnak, viszont a HP csík nem töltődik újra.

Míg a normál Fortnite játékosok megpróbálják legyőzni Thanos-t a szokásos fegyverek segítségével, addig az őrült titán egyedi képességeivel apríthatja a népet. Íme a kínálat:

  • Punch Combo – Erős ütés, amelyek ellenségeket és az építményeket is sebzi.
  • Smash – Földbe csapás, amely hátralöki az ellenségeit.
  • Beam – A Gauntlet, egy olyan lézert lövell ki, amely az ellenséget sebzi.
  • Leap – Szuper ugrás, amely mellé a “no fall damage” társul.

 

Amint Thanos meghal, az Infinity Gauntlet a földre zuhan és az a személy aki felveszi újra Thanossá változik, a harc pedig újra kezdetét veszi. Az alap játékmódhoz hasonlóan, a nyertes megkapja Victory Royale-t, jelen esetben ez vagy Thanos lesz, vagy az utolsó játékos, aki megöli Thanost.

A mód korai áttöréseken alapulva úgy tűnik, hogy az Epic Games kiegyensúlyozott Infinity Gauntlet-et tartalmaz, így a harcok tisztességesnek tűnnek. Igaz, Thanos rendelkezik néhány egyedi képességgel is, de ugyanakkor nem tud építkezni és helyzetét minden játékos látja a térképen. Mind a 99 másik játékos pontosan tudja, hol van Thanos – ez egy okos lépés a fejlesztők részéről, hogy a harc ne maradjon abba.

 

A nem-Thanos játékosok is észrevehetik a megnövekedett loot-ot a pályán, több építőanyagtól kezdve a ritka fegyverekig. A Thanos elleni küzdelemhez erős arzenálra van szükség, és ennek hála nem fog sokáig tartani a játékosok számára, hogy megfelelően feltankolják magukat.

Míg biztosak vagyunk benne, hogy a Fortnite játékosok még több Bosszúállók tartalmat szeretnének látni, az Epic Games azt mondta, hogy nem lesz semmilyen Bosszúállók inspirálta skin a battle royale játékban. Ezt mondják, de a Fortnite népszerűsége és a potenciális marketing felülete miatt, nem lennénk meglepve, ha még több szórakoztató ipari cég kezdené el csengetni az Epic Games telefonjait.

 

Image via Adamyus

 

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.