H1Z1: Auto Royale, ilyet még nem láttál!

Közzétéve Demiolas március 1, 2018 -ben GamingH1Z1

Daybreak battle royale játéka elindult, és egy meglepő új játék módot is kapott.

A H1Z1 tegnap kivált a korai hozzáférésből, és egy új csapatjátékra épülő, autós módot kínál, aminek a neve az Auto Royale. Az új játékmód 30, legfeljebb négy játékosból álló csapatból állhat (egy sofőr, míg a másik három játékos az ablakon keresztül lövöldözhet). A dolgunk tehát végig száguldozni a szűkölő térképen, miközben power-up-okat veszünk fel és harcolunk az ellenséggel.

Ami a H1Z1-et illeti, néhány változást végeztek a standard battle royale játékban. A legfontosabb, hogy a játékosok most már kiválaszthatják azt a pálya részt, amelyen kezdeni akarnak. Ez a taktikai megoldás, jobban tükrözi a battle royale játékokat, mint például a PUBG-ban, ahol lehetőséged van, hogy eldöntsd, mikor akarsz kiugrani a gépből, és így a játékosok hasznos információt kapnak arra vonatkozóan, hogy a térkép melyik részén érdemes kezdeni a játékot.

Egy új, néhány másodpercenként frissített hőtérképet is kapnak majd a játékosok, hogy tudják hova érkeznek az ellenfelek. A játékosok általában (az idő 80% -ában) láthatják az induló biztonságos zóna (a gáz kör) területét, mielőtt elkezdődne a játék, ami abban segít, hogy eldöntsék, hova szálljanak le. A H1Z1 ára nem változott, miután elhagyta a korai hozzáférést: és még mindig 20 dollárba kerül.

Elég sokáig tartott, de a H1Z1 csak kinőtte magát a korai hozzáférésből. A battle royale játéka egy népszerű módnak indult csak úgy mint a Sony Online Entertainment szabadon játszható többjátékos túlélő játéka, H1Z1. Miután a S.O.E. a Daybreak Game Company lett, a H1Z1 két különböző játékra oszlott: H1Z1: Just Survive (a túlélélő játék) és a H1Z1: The King of the Kill (battle royale). Mindkettő korai hozzáférés volt, és mindketten fizetős játékok lettek, nem pedig ingyenesen játszhatóak.

Útközben a H1Z1 népszerű önálló battle royale játék lett, amely megnyitotta a siker ajtaját a PUBG és a Fortnite számára, amelyek azóta megelőzték a H1Z1-et a játékosok száma és népszerűség terén. Míg a számok az elmúlt hat hónapban csökkentek (csúcspontja körülbelül 150 000 egyidejű játékos volt, jelenleg rendszeresen több mint 10 000), a H1Z1-nek még mindig van egy évente megrendezett profi versenye.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.