Így reagált Josh Brolin a Thanost alakító színész táncoló Thanosra a Fortnite-ban

Közzétéve Demiolas május 14, 2018 -ben FortniteGaming

A korlátozott Thanos-esemény a Fortnite-ban igen népszerűnek bizonyult, és ez nem meglepő. Végül is az új játékmód lehetőséget ad a rajongóknak, hogy a titán, a rendkívül sikeres Avengers: Infinity War gonoszaként, Thanos szerepében játsszanak, és lehetővé teszi számukra, hogy mindenkit elpusztítsanak az Infinity Gauntlet erejével. Ez azt is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy Thanosként táncoljanak, amelyet a közelmúltban mutattak be Thanost játszó színésznek, Josh Brolinnak.

A lenti videóban az IGN bemutatja Josh Brolinnak Thanos felvételét a Fortnite-ban. Brolin elégedettnek tűnik a klippet látván, bár ahogy Thanos “repül” és táncol, Brolin megkérdezte az interjúztatót, miért táncol Thanos, és miután a kérdező azt magyarázta, hogy ez egy amolyan taunt féleség, Brolin azt mondta: “Nem tudom, hogy tetszik-e nekem.”

Nézd meg Josh Brolint reakcióját:

 

Összességében úgy tűnik, hogy Brolin elégedett Thanos Fortnite-ban lévő szerepével, még akkor is, ha a karakter nem teljesen hű az Avengers: Infinity War filmbeli mivoltjához. Az interjú egyik pontján még azt is elmondta, hogy ő inkább a saját táncmozdulatait látta volna szívesebben játékban.

Mindenesetre, Thanos Crossoverje a Fortnite-ban eddig elég sikeresnek bizonyult és szerintünk nem ez volt az utolsó ilyen. A legfrissebb frissítés óta feltárt nagy dinoszaurusznyomok valamilyen összefüggésben lehetnek következő Jurassic World: Fallen Kingdom filmmel.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.