Íme a #boogiedown verseny nyertese aki saját emote-ot fog kapni a játékban!

Közzétéve Demiolas április 22, 2018 -ben Fortnite

A videojátékban lévő emóciók minden játékos számára lehetővé teszik, hogy kifejezzék a saját érzéseiket, de a Fortnite “Boogiedown” verseny győztesének lehetősége nyílik arra is, hogy saját emote-át a játékba helyezze. Néhány hét és több ezer beadvány után, végül Populotus nyerte meg a fődíjat.

A győztest a hivatalos Fortnite csatornájára feltöltött YouTube-videón jelentették be. A beadványok a férfiaktól a nőkig, fiataloktól kezdve a idősebbekig és a komikus hülyéktől kezdve a valóban tehetséges emberekig terjednek.

Míg csak Populotus fogja látni a saját táncát a játékban, a verseny többi helyezettje sem marad üres kézzel. A következő négy helyezet mindegyike 10 000 V-Bucks-ot kap, valamint a Boogie Bomb 150 dollár értékű valós modelljét. Az öt nyertes után mindegyik 10.000 V-Bucks-t kap, majd fokozatosan csökken V-Bucks nyeremények a fennmaradó 90 helyezettig.

A győzelem után Populotus írt a Twitterre, hogy kifejezze izgalmát és háláját mindenkinek, aki megosztotta a beadványát

WOOOOOOW I can’t believe this, I won the Boogie Down Challenge! I’m super happy. Thank you so much for your congratulation, I appreciate your kindness.

💜😄

— Widowvlogger (@Populotus) April 21, 2018

A nyertes öröme teljesen érthető, hiszen több tízmillió ember láthatja majd a mozdulatait, mihelyst az emóció bekerül. Ezek az emote-ok olyan nagy ügyek, hogy még a rapper Drake is szeretné látni a sajátját a játékban, és cserébe egy zenét is készítene a Fortnite-ról.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.