Indul a #hype vonat – Hétfőn érkezik a Fortnite mobilra!

Közzétéve Demiolas március 9, 2018 -ben FortniteMobil

Az Epic Games bejelentette, hogy hamarosan kiadja a Fortnite, hihetetlenül népszerű ingyenes Battle Royale módját mobilra.

Az iOS-on lévő felhasználók hamarosan (hétfőn) feliratkozhatnak a játék korai verzió tesztelésére, az Androidod ez csak később lesz elérhető.

“Telefonok és tabletek esetében a Fortnite ugyanazt a 100 játékos játékélményt nyújta, amelyet a PlayStation 4-ről, az Xbox One-ről, a PC-ről ismerhetünk”

– mondta a fejlesztői csapat egy blogbejegyzésben.

“Ugyanaz a játékmenet, ugyanaz a térkép, azonos tartalom, ugyanaz a heti frissítés.”

Mi több, az Epic Games kijelentette, hogy a Fortnite: Battle Royale támogatja a PlayStation 4, a PC, a Mac, az iOS és végül az Mobil (Android, iOs) (kivéve, az Xbox One ) eszközök közötti cross-play és cross-progression játékokat. Ez azt jelenti, hogy a különböző eszközökön lévő játékosok össze tudnak állni barátaikkal, hogy együtt tudjanak játszani.

Ha részt szeretnél venni a meghívásos eseményen, akkor hétfőig kell várnod a regisztrációra (amit ide kattintva tehetsz meg). Eddig a támogatott eszközök listája a következő: iOS 11 legalább egy iPhone 6S / SE, iPad Mini 4, iPad Pro, iPad Air 2 és iPad 2017 készülékek.

 

forrás: epicgames.com

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.