Kiszivárgott a Steam Halloweeni, Őszi és Téli leárazás! Ideje félre tenni a zsebpénzt!

Közzétéve Virágzó Narkózis október 26, 2018 -ben Gaming

Ha már unod a meglévő játékaidat és szeretnél újakkal játszani, akkor már nem kell sokat várnod, mivel az első Steam-leárazás már itt van a nyakunkon. A szokásos szerint, a Steam leárazás napjai ismét kiszivárogtak, hála Skr Skr GVNG-nak.

Skr Skr GVNG közzétette a dátumokat a Twitteren.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Image result for steam sale

Az apró szöveg, amelyet kifejezetten a kép felső részén olvasható, azt írja, hogy ne oszd meg ezeket az információkat a Steam Community oldalán vagy a saját webhelyeden. Skr Skr úgy véli, hogy a Twitter nem tartozik e oldalak közé és mit sem törődve a következményekkel tette közzé a leakelt képet… Kíváncsian várjuk, hogy a Steam mit mond a szivárgásról.

A lényeg, most már tudjuk, mikor lesz a Steam Sale. A Halloween leárazás, minden évben, tele van horror játékokkal. Remélem, hogy idén a(z) Agony is kedvezményes lesz. Nagyon megtetszett mikor az év elején megjelent, de látva rengeteg negatív véleményt, visszakoztam. Talán most meg fogja érni..?

Van valami különös, amit szeretnétek bezsákolni a Steam leárazás ideje alatt? Csapd ki kommentben.

 

Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls