Még egy napig ingyen beszerezhetjük a Satellite Reign-t!

Közzétéve Demiolas április 20, 2018 -ben Ingyen Steam KulcsISK

Ha szereted az alkalmi videojátékot, és valami újat keresel, akkor a Humble Store-ból is megszerezheted a Satellite Reign-t. Jelenleg ingyenes a Windows, Mac és a Linux rendszereken április 21-ig “vagy a készletek erejéig”. Ami azt jelenti, hogy valószínűleg addig kell beszerezned, amíg el nem fogy.

A Satellite Reign egy Syndicate stílusú játék, amelyet egy korábbi Bullfrog és Lionhead fejlesztők alkotnak. Ez egy valós idejű stratégiai játék, amely négy ügynökcsoportot bíz meg, akik mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. A játékos feladata, hogy a nyitott világ cyberpunk városa ellen irányítsa a gonosz vállalati feletteseit.

Ehhez testre szabhatjuk csapatunk tagjainak képességeit. Ha éppen lopakodni akarsz vagy egyenes neki rohanni az ellenségnek, azt mind-mind saját belátásunk szerint eldöntethetjük. Három baráttal együtt játszhatunk a játékban. Csak győzd meg arról őket, hogy töltsék le a játékot, mielőtt vissza menne az ára.

A játék letöltéséhez kattints ide, majd az oldalon (regisztrálj/jelentkezz be) add hozzá a játékot a kosárhoz és folytasd a műveletet.

 

 

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.