Megjelent a PUBG Mobile hivatalos angol verziója!

Közzétéve Demiolas március 15, 2018 -ben PubgPUBG Mobil

Ezt a hetet nevezhetnénk a Battle Royal hetének is, mivel a Fortnite és a FortCraft mellett, a PUBG Mobile is publikálásra került, végre valahára angol nyelven.

Biztos vagyok benne, hogy a múlt hónapban érkezett kínai PUBG Mobile-t már rengetegen kipróbáltátok. Mivel a Tencent a PUBG két különböző verzióját is kiadta, a játékosok nem tudták, hogy melyik melyik. Viszont ez azonban most a hivatalos verzió, az amelyik leginkább hasonlít a PC és Xbox verzióhoz.

Ez az angol verzió jelenleg egy úgy nevezett tesztfázisban van ezért csak a kanadai játékosok számára érhető el. Az, hogy a PUBG Mobile a világ többi részére is bevezetésre kerül a hivatalos megjelenés elött még nem biztos. De semmi pánik mert a rendszert meglehet kerülni, ugyan úgy ahogy a kínai változatnál.

Az android felhasználóknak:

Megjegyzés: Ezzel a módszerrel harmadik féltől származó APK-letöltőt fogunk használni.

1. Először töltsd le az APKPure .apk fájlt a készülékre és telepítsd.

2. Következő, nyisd meg a PUBG Mobile letöltési oldalát, vagy kattints az itt található linkre, vagy keresd meg az alkalmazáson belül. Töltsd le a játékot a készülékre az “Install” gombra kattintva.

3. Végül, az alkalmazás automatikusan telepíti a PUBG Mobile-t. Lehetséges, hogy kérni fogja a játék APK telepítését, a lenti kép szerint. A folytatáshoz egyszerűen érintsd meg a “Telepítés” gombot. Ha kész, érintsd meg a “Megnyitás” gombot.

4. És ez az. A PUBG Mobile most telepítve van a készüléken. A kínai változattal ellentétben itt a Facebook-fiókkal is bejelentkezhetünk a játékba.

 

iOS felhasználóknak:

Megjegyzés: A PUBG letöltése az iOS-on egy kicsit szeszélyes, de nem tart tovább 10 percnél.

 

1. Először meg kell változtatnia App Store országát. Navigáljon a Beállítások> [a neve a legmagasabbra]> iTunes és App Store.
2. Érintse meg az Apple ID-jét, majd az előugró menüben az “Apple ID megtekintése” lehetőséget. A hitelesítő adatok hitelesítésére kérni fogják.

3. Érintse meg az “Ország / régió” opciót, és válassza ki a Kanadát, majd érintse meg a “Tovább” gombot a frissítések adatvédelmi irányelveinek megtekintéséhez. A folyamat befejezéséhez esetleg számlázási címet kell megadnia.

4. Most, hogy megváltoztatta az App Store országot Kanadába, letölthetjük a “PUBG Mobile”-t (Ingyenes az App Store-ból).

 

 

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.