Meguntad, hogy magányos farkasként járd utad, csatlakozz hozzánk!

Közzétéve Finta Roland Dániel január 16, 2019 -ben Gaming

Folyamatosan bővülő multigaming klánunkba keresünk olyan elvetemült, kitartó játékosokat, fiúkat, lányokat, mint amilyen Te is vagy!

Ha úgy érzed, meguntad, hogy magányos farkasként járd utad, hűséges és aktív tagja szeretnél lenni egy klánnak, vagy csak egy barátoddal úgy döntöttetek, hogy csatlakoznátok egy kellemes hangulatú társasághoz, akkor NE HABOZZ, csatlakozz a lenti kérdőív kitöltésével. Sőt, még az sem probléma, ha kezdő vagy, nem harapjuk le a fejed, ahol tudunk segítünk egymásnak.


Céljaink:

Célunk, egy olyan [Casual/semipro] közösség létrehozása, amiben mindenki, egy lobogó alatt megtalálhatja játszótársait, barátait, és közösen játszhassanak egy fáradt iskolai vagy munka nap után akár. Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik feltételeinknek megfelelve, egy családias hangulatú multigaming klánra vágynak.

Feltételeink:

-16+ életév,
-Aktivitás, hetente 14 óra minimum,
-Komoly hozzáállás,
-Lojalitás,
-Teamspeak 3 használata.

FONTOS tudnod, ha E-SPORT al kapcsolatos kérdéseid vannak, nyugodtan felteheted azt az esports@erack.hu email címen.

És ha már itt vagy, ne habozz ellátogatni weboldalunkra, ajánljuk figyelmedbe az alábbi linket!

Közösség


Ha csatlakozni szeretnél hozzánk akkor kérünk ügyelj arra, hogy minden adatot jól adj meg. Kifejezetten figyelj az email címre, mert munkatársaink azon keresztül fogják fel venni veled a kapcsolatot.

A kapcsolati űrlapon beérkező adatokat ügyfél-szolgálati okokból bizonyos ideig megőrizzük, de ezt az információt nem használjuk marketing célokra és nem adjuk tovább.

Bárminemű kérdés vagy kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal.

Köszönettel, Erack Multigaming & Esports