Mikrotranzakció lesz a Far Cry 5-ben Lootboxok helyett!

Közzétéve Virágzó Narkózis március 5, 2018 -ben Far Cry

A mikrótranzakció a kozmetikai és időmegtakarító elemekre korlátozódnak.

 

Az Ubisoft egyik képviselője megerősítette, hogy a Far Cry 5-ben nem lesznek loot boxxok, vagy bármilyen olyan mikrótranzakciós tartalmak amelyek előnyhöz juttatnák a fizetős játékosokat . Season pass lesz, de mint az első 2018-as ún. Triple-A bemutatón, ez arra utalhat, hogy a tavalyi őszi loot boxxok nem minden nagyobb kiadásnál lesznek jelen.

Ezután a Far Cry 5-ben mikrótranzakció segítségével a játékosok időt takaríthatnak meg vagy kozmetikai termékeket vásárolhatnak maguknak. A bolt nem volt online a bemutatóban, így nem tudtam megnézni az árakat, vagy, hogy pontosan mi van benne, de a fegyverek, a táskák és a ruhák a karakteredhez mind egyértelműen testre szabhatóak. És képes leszel néhány (talán minden) kozmetikai tárgyat a játékban farmolható pénznemről (ezüstrudak) megvenni..

 

Tehát az ezüstrudak is megvásárolhatók, bár nem tudom, mit kell fizetni érte, vagy mit érnek a Far Cry 5 boltjában. Miközben el vannak rejtve minden mentési ponton, még mindig van esély arra, hogy a játékban lévő ezüstrudak egy véges erőforrás. Az előző Far Cry játékok végül felvették a mentési pontok visszaállításának lehetőségét, így lehetséges, hogy ez a is funkció visszatér, és lehetővé teszi az ezüst rudak farmolását, de ezt még nem tudjuk biztosan. Minden kozmetikai cikk megszerzéséhez szükség lesz valami pénzre, de nem érződik teljesen kizsákmányoló jellegűnek.

 

Virágzó Narkózis

"Ne a kinézetük alapján ítéld meg ellenfeleidet. Az, ki kard nélkül közelít, akár kettőt is cipelhet a hátán." - Dark Souls