Most már OUTLAST-ot is játszhatsz Nintendo Switch-en

Közzétéve Demiolas február 28, 2018 -ben GamingNintendo switch

Az Outlast valódi Beyoncé-stílusban robbant ki a semmiből, és mostantól már Nintendo Switch-en is elérhető.

Jelenleg az Outlast: Bundle of Terror, amely egy 2013-as túlélő horror játék, csak digitális letöltés formában érhető el a Nintendo Switch eShop-ból. A Red Barrels és a Nintendo még nem árulta el, hogy a fizikai formában is megfog-e jelenni.

Tavaly decemberben a játék kiadója, a Red Barrels bejelentette szándékát, hogy Switch-re is ki szeretné adni horror játékát, de nem árulta el a megjelenési dátumot, azon kívül, hogy 2018 első negyedévére tervezték a kiadást. Azonban, az Outlast Facebook oldalán betekintést nyerhettünk abba, hogy a fejlesztők az Outlast demó verziójával játszottak a Switch-en.

Az Outlast Switch-változata: A Bundle of Terror tartalmazza az alapjátékot és korábban kiadott letölthető tartalmat, a Whistleblower-t, amely eredetileg egy évvel a fő játék után került kiadásra.

Image result for Outlast: Bundle of Terror

Tekintettel arra, hogy a játék fő témája egy hátborzongató, elhagyatott bolondokháza köré szerveződik, rengeteg félelmet és meglepetést találhatunk minden sarok mögött. A kiadó meglepetésszerű kiadása, megfelelően illik a játék általános hangulatához.

Outlast: Bundle of Terror már elérhető a Nintendo Switch játékosok számára, csupán 24,99 dollárért. Illetve már az Outlast II előrendelések is elérhetők. Mit gondolsz az Outlast meglepetés szerű megjelenéséről? Készen állsz, hogy megtapasztaljátok a Mount Massive Asylum félelmetes környékét?

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.