PUBG: Egy barlang rendszert is kap az új pálya!

Közzétéve Demiolas április 19, 2018 -ben Pubg

A barlangrendszert egy igazi thaiföldi barlang ihlette.

Annak érdekében, hogy a játék friss és érdekes maradjon, a PUBG fejlesztője, a PUBG Corp. bejelentette, hogy az új, kisebb pályához új járműveket, fegyvereket és földalatti barlangrendszert fog hozzáadni. A stúdió röviden leírta mindezt egy blogbejegyzésben, bemutatva néhányat a Codename: Savage pályához.

A földalatti barlangot egy igazi barlangrendszer – a Phraya Nakhon barlang – ihlette, amely Thaiföldön található Bangkok közelében. A játékosok képesek lesznek közvetlenül a barlangba ugrani az ejtőernyőjük segítségével, és nyilvánvalóan több kiút is található lesz a sötét alagutak végén. Lentebb bemutatjuk, hogy hogyan fognak kinézni:

A PUBG Corp. megjegyezte, hogy még mindig rengeteg munka áll előttük, mielőtt bemutatnák a földalatti barlangot. A következő tesztelési fázisban már elvileg kipróbálhatjuk elméletileg, “mondta a PUBG Corp., bár a pontos dátumot még nem hozta nyilvánosságra.

 

A stúdió semmit nem árult el az érkező fegyverekről, bár az egyik új jármű egy Tuk Tuk lesz, amely egy 3 kerekű motorkerékpár féleség. Az új fegyverekkel és járművekkel kapcsolatos részletekről a közeljövőben fognak nyilatkozni.

Savage egy teljesen más játékélmény nyújt, mint a már két meglévő pálya. A 2x kisebb területnek köszönhetően, sokkal közelebbi, gyorsabb harcokban lehet részünk, különösen a templomok és a üdülőterületeken.

 


 

További jó hírek az Xbox One játékosok számára, hogy ingyen kipróbálhatják a játékot. Az Xbox Live Gold tagsággal rendelkezők képesek lesznek a teljes hétvégén, azaz április 19-től 22-ig csapatni.

PUBG: Ingyen hétvége az XBOX ONE játékosok számára!

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.