PUBG: Hétfőn érkezik az új 4×4-es map!

Közzétéve Demiolas március 31, 2018 -ben GamingPubg

A múlthéten bejelentett PlayerUnknown’s Battlegrounds’ következő pályája végre felkerül a tesztszerverekre. A fejlesztők a közösségi médián keresztül tették közzé, hogy a játék 4 × 4 kilométeres térképét, a jövőhéten már kipróbálhatjuk.

A “Savage” kódnév alatt futó kisebb pálya csak korlátozott ideig lesz elérhető. Ez az első zárt teszt április 2.-án 19:00 órától kezdődik és április 5-én, 04:00 óráig fog tartani. Azoknak a játékosoknak, akik érdeklődnek a térkép kipróbálása után, fel kell iratkozniuk a várólistára. A PUBG Corp. eddig azt írta, hogy hamarosan meg fog jelenni egy feliratkozási oldal, de az nem világos, hogy mindenki aki feliratkozott hozzáférést fog-e kapni.

 

A PUBG Corp. kevesebb mint egy hónappal ezelőtt jelentette be az első 4×4-es map-ot a 2018-as fejlesztési ütemterv felfedezésének részeként. Tehát PlayerUnknown/Brendan Greene célja az volt, hogy a rajongóknak a lehető leghamarabb tesztelni tudják a pályát.

 

Míg a játékkal kapcsolatos frusztrációk továbbra is jelen vannak a PlayerUnknown Battlegrounds közösségben, a PUBG Corp. továbbra is a fejlesztésekkel foglalatoskodik. A fegyver skinek, az event mód és az anti-cheat frissítések, mind mind azt mutatják, hogy a csapat keményen dolgozik.

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.