Radical Heights: A rengeteg BUG befolyásolhatja a játék népszerűségét

Közzétéve Demiolas április 12, 2018 -ben GamingRadical Heights

A héten a Lawbreakers fejlesztője, a Boss Key Productions kiadta a Radical Heights-t, egy vadonatúj battle royale játékot, amely korai hozzáféréssel állapotban ingyen letölthető a Steam áruházból. A Radical Heights a fejlesztő válasza a Fortnite Battle Royale és a PlayerUnknown’s Battlegrounds, a két legsikeresebb battle royale játékra, amelyek hatalmas sikert arattak az elmúlt évben. Bár a Radical Heights csapata minden bizonnyal szeretne hasonló sikereket elérni, nem feltétlenül tervezték azt, hogy a játék hasonló hibákat tartalmazzon.

Akárcsak a többi battle royale játék, a Radical Heights pályáját is számos növény díszíti. Miközben a játékban lévő bokrok sokkal könnyebbé teszik a játékosok elrejtését, a Polygon beszámol arról, hogy a Radical Heights jelenleg olyan problémát tartalmaz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen láthatatlanok maradjanak a bokorban.

A játékban nem minden bokor rejt el teljesen, és néha a játékosok karaktereinek a végtagjai is kilátszanak De ezzel a glitch-el még mindig előnyhöz jutnak a játékosok.

A glitch hasonló a Fortnite bokraihoz képest, amelyekben a játékosok elrejtőzhetnek, de nem maradnak teljesen láthatatlanok. A bokor egy népszerű búvóhely lett, sőt, az Epic Games fejlesztője végül egy hordozható bokor álcát is betett a játékosok számára a játékba.

A Radical Heights nagyon friss játék, annyira, hogy a fejlesztő, a Boss Key Productions a jtáék bugjait használja fel a közösségi médiában a híresztelésére. A fejlesztő azt is elárulta, hogy a játék egy “szenvedélyprojekt”, amelyet csak öt hónap alatt hoztak létre. Ahogy az elvárható egy ilyen projekttől,  játékban rengeteg ilyes fajta bug található.

De az igazi kérdés az, hogy a Boss Key milyen gyorsan lesz képes megoldani ezeket a technikai kérdéseket, és a kulcsfontosságú változásokat, amelyeket a Radical Heights játékosai kérnek. A fejlesztő gyorsan tudott cselekedni, mikor megváltoztatta a játék pay-to-win koncepcióját még az indulás után, de vajon képes lesz-e a glitch-ek és a többi hasonló hiba gyors kijavítására? A glitch-ek megakadályozhatják a játék sikerét, így még fontosabbá válik, hogy a Radical Heights csapata siessen ezen a téren.

 

Source: Polygon

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.