Raft: Május 23-án érkezik a Steamre korai hozzáférésű állapotban!

Közzétéve Demiolas április 10, 2018 -ben GamingRaft

Emlékeztek még mikor Zsozeatya, az élő adásában, egy elég szép nagy összeg támogatást kapott a nézőitől? Ebből adódóan biztosan sokan ismerik ezt a játékot, hiszen akkoriban emiatt biztosan sokan kedvet kaptak a Raft kipróbálásához.

És végre a Redbeet Interactive vezérigazgatója, André Bengtsson a napokban bejelentette, hogy a Raft május 23-án indul korai hozzáférésű állapotban, melyet a Axolot Games Scrap Mechanic kiadó jeleníti meg a a Steam áruházban.

A játék részben a túlélésről szól, mivel a játékosok egy kis tutajon ébrednek az óceán kellős közepén, ahol egy műanyag horog segítségével kell összegyűjteniük a körülöttük sodródó nyersanyagokat. A játékosoknak gondoskodni kell arról, hogy ne haljanak éhen és szomjan, valamint néhány falécből a saját vízen lebegő királyságuk is megépíthetik, miközben azokkal a bosszantó cápákkal kell küzdeniük. Itt látható a trailer:

A Redbeet Interactive székhelye Svédországban van és egy már egy jó ideje dolgoznak a Rafton. 2016 óta folyamatosan frissíti a fejlesztő csapat a játékot, javítja a grafikát és a játékmenet mechanikáját, valamint új tartalmakat is folyamatosan ad hozzá.

A játék megjelenésekor nemcsak az új stílust és új helyszíneket fogjuk tudni felfedezni, hanem a  többszereplős funkciót is kipróbálhatjuk, így a játékosok együtt dolgozhatnak a túlélésért. A Redbeet Interactive a mai napon kiadott közleményében izgatottan nyilatkozott a játékok növekedéséről a korai hozzáférés terén.

“As we have said before, we could not have done this without the amazing support we continue to get from our community. So a huge thank you to everyone who has been with us and kept us motivated during the development! And if you’re new to Raft we hope you will enjoy the game and we welcome you with open arms! And remember, this is only the beginning. Together with you and your feedback, Raft will continue to grow during Early Access.”

Mindent figyelembe véve, a Raft első ránézésre nagyon sikeres lehet. Figyelembe véve, hogy az alfa verzió már 5 millió letöltésnél jár.

 

 

Demiolas

Aki a képernyő előtt tölti a napját videojátékkal (...), az voltaképp megszűnik emberi lénynek lenni: nem alkot, nem olvas, nem mozog, nem beszélget, stb. Ennyi erővel egy robot is ülhetne a képernyők előtt.