Rainbow Six:Siege – Mi a helyzet a Year 3 Season 2-vel?

Közzétéve Ader június 6, 2018 -ben Rainbow 6 Siege

Most érkezik a holnapi napon a sokak által kedvelt játék frissítéseami eléggé META rombolónak tűnik első ránézésre.

Főbb változások:

-Bekerül a kettő új Olasz védő operátor Alibi és Maestro

-Bekerül az új map, aminek a neve a Villa, aminek nagyon AC hangulata van és tele van Easter eggekkel ráadásul a Ubisoft-nál akármennyire is azt hitték, hogy az lesz, de nem lett ESL Mappool

-Sokak bánatára nem a Theme Park került ki a Ranked Mappool-ból hanem a Tower

-Sokkal szebb letisztult és minimalistább UI-nak az elkészitésére is került sor

-Bevezetik az új másodlagos eszközt, amit Frost, Doc, Mute, Castle, Caveira és Vigil kap. Ez egy golyó álló kamera lesz, ami csak egy irányba tud nézni és falra vagy padlóra lehet azt letenni.

-Bekerül az ESL-ek re meg a Pro League-be az operátor Pick and Ban rendszer. Ami úgy működik, hogy mind két csapat banol egy védő és egy támadó operátort.

-Echo egy részben Buff-ot részben Nerf-et kap. Mostantól 2 drónja lesz, de azt a csapattársai is tudják nézni és tudnak vele spot-olni ami miatt sokkal könnyebben észreveszik a támadók.

-A 3 Armoros operátorok gyorsabbak és az 1 Armoros operátorok lassabbak lesznek. De ha a másodlagos fegyvert veszed a kezedbe akkor akár 1 akár 2 de 3 Armoros is lehetsz ugyanúgy gyorsabb leszel, mint alapból.

-A Club House kapott egy kisebb erősítést ez által sokkal többet fogjuk látni akár ESL-en is.

-Ebben a season-ben a Thatcher elitet hozták be. Még egy operátor, akinek látjuk majd az arcát.

-Alibi egy 1 Armor 3 Speed-es védő Olasz operátor lesz. Az ő képessége a ”PRISMA” ami egy hologram vetítő amit hogyha meglősz hasonlóan Jackel-hez jelölni fogja a pozíciódat. Neki kettő elsődleges fegyvere lest a Mx4 Storm ami egy elég gyors sorozatlövő fegyver és az ACS12 ami egy dobtáras shotgun. Másodlagos fegyverei a KERATOS .357 Pistol ami lényegében egy revolver és a Bailiff 410 Pistol ami nagyon hasonlít egy revolver-re de ebben sörétes töltény van és egy Ela fegyverén is megtalálható reddot. Másodlagos eszköznek van impack-je és Deployable Shield-je

-Maestro egy 3 Armor 1-es Speeddel rendelkező Olasz védő. Az ő képessége az ”EVIL EYE” ami egy olyan kamera ami lényegében hőlátó golyó álló és lézert tud lőni. A lézere találatonként 5-öt sebez, ami nem sok, de arra bőven elég, hogy megzavarja a védőket. Amikor elkezd lőni kinyilallik a golyó álló pajzsa és elkezdhetünk vele lőni. Amikor lövünk akármikor ki tudják lőni a kamerát és akkor használhatatlan lesz. Csak Sledge tudja leütni a képességével azon kívül még kirobbantható vagy ha nem megerősített falra van rakva akkor el lehet úgy is pusztítani, hogy kirobbantjuk mögötte a falat. Neki egy ALDA 5.56-os LMG-je van, amire tud ACOG-ot szerelni és másodlagos képességnek tud Barbed Wire-t vagy Deployable Shield-et tud vinni. Ezen kivül teljesen megegyezik Alibi felszerelésével.